Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвети за покупката на ГТВ!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
    Каква моторетка взе похвали се да я видим..!
    Малииии, днес цял ден ми текат лигите, вчера ми объркаха масления филтър и днес само я гледам. Моторетката е Buell lightning xb9sx, файтъра на Harley-Davidson. Аз сериозно заглеждах ГТВ-то, ама дивото в мен надделя, снощи половин час работи на място да се радвам на звука...това е най-изхакания мотор който съм виждал, картера е в задния шарнир, рамката е резервоар...
    Attached Files
    Last edited by Доко; d.m.y г., 19:53.

Comment

• Мотора определено радва ,не разбирам много от мотори но мисля ,че е рядко срещан като модел..!Честито със здраве да си го караш през предстоящия сезон по крайморските алеи пък и тези дни са идеални за test-drive..!
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
        Мотора определено радва ,не разбирам много от мотори но мисля ,че е рядко срещан като модел..!Честито със здраве да си го караш през предстоящия сезон по крайморските алеи пък и тези дни са идеални за test-drive..!
        Благодаря!
        Така е, екзотика, мисля, че са няколко бройки в БГ.

п.с. Да не разводняваме, чакаме снимки с ГТВ-то........
        Last edited by Доко; d.m.y г., 23:16.

Comment

• Да не разводняваме ама то за тоя дзвер не може да не се изкаже човек - мотора е убиец на детски мечти, кърти, чисти и извозва... И каква е тая спирачка бе, аз на кола толко злобна не съм виждал
          А честито за придобивката, а към колегата който ще вземе мечтата на половината пишещи в този раздел (сребристото ГТВ 3.2), молба да ни зарадва веднагически със снимки на подпреднокапачието

Comment

• Снимки веднага ....да задължително,също и клипове от първоначалния му test-drive ,и клип с ускорение и звук примерно от 0-200км/ч !За ГТВ-то става въпрос да не водним темата ,пък и за мотора да е лошо няма.!?
            Alfa romeo GTVex
            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Честито за мотора колега!Уникален дзвер е!И благодаря,че ми остави Алфата!Нямаше да е честно-някой с 2,други без нито една!
              Сега малко хвалби-звука е уникален!Снимки,както казват по хамериканските филми,очаквайте скоро.Днес я капарирах,в сряда я вземам(тогава мога да НЕ съм на работа),минава през сервиза за обслужване,че вече ми гласят ремък и т.н. и после ТЕСТДРАЙВВВВВВВВВВВ!
              Last edited by кучето; d.m.y г., 16:59.
              Alfa Romeo GTV 3.2 V6 24V -сбъдната мечта
              Peugeot Partner 1.6 HDI 90 BHP(служебна)-много зла за гъзарите-ex
              SEAT Ibisa 1.4 '08(служебна)-много пъргава и ненатоварваща-ex
              Dacia Logan 1.5 cdi 90 BHP(служебна)-голямото наказание за шофьора!!

Comment

• Първоначално публикувано от кучето Покажи съобщение
                Честито за мотора колега!Уникален дзвер е!И благодаря,че ми остави Алфата!
                Сега малко хвалби-звука е уникален!Снимки,както казват по хамериканските филми,очаквайте скоро.Днес я капарирах,в сряда я вземам(тогава мога да НЕ съм на работа),минава през сервиза за обслужване,че вече ми гласят ремък и т.н. и после ТЕСТДРАЙВВВВВВВВВВВ!
                Честито! Гледай да ти я обслужат хора разбиращи от тия коли .

П.П. Кеф, сега когато времето е над 7 градуса изкарвам и аз моето ГТВ от гаража и тази седмица ще съм с него на работа Като вземеш твоята се обади може да покараме заедно - голям кеф е със смъкнат прозорец да давам газ - радио пускам само когато съм в задръстване , иначе музика не ти трябва - слушаш си шестака
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Ще се радвам да покараме заедно,а за обслужването-ще я закарам при Bobo,че той се е запознал с нея отдавна...Вече имаме принципна уговорка..

Comment

Ще се радвам да покараме заедно,а за обслужването-ще я закарам при Bobo,че той се е запознал с нея отдавна...Вече имаме принципна уговорка..
                    Щом е там значи няма проблем!
                    Хубаво е , че още от сега си поръчал ремъците и ролките. Предполагам си потготвен , че това не е ефтина за обслужване машинка, но си заслужава
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

• Подготовката ми е изцяло от форума-мисля,че е на ниво В крайна сметка от 10 години съм се влюбил в модела....Разбирате ме напълно!

Comment

Подготовката ми е изцяло от форума-мисля,че е на ниво В крайна сметка от 10 години съм се влюбил в модела....Разбирате ме напълно!
                        То трябва да си влюбен в ГТВ-то, щото практичност НЯМА - то е тясно, неудобно, ниско и ...брутално готино

П.П. Един съвет : Вземи си скъп и качествен радар-детектор, ще ти трябва! - щото тази кола взема книжки (Валънтайн или Ескорт Паспорт, Бел 65-ца)
                        Last edited by BatVas; d.m.y г., 17:40.

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                          П.П. Един съвет : Вземи си скъп и качествен радар-детектор, ще ти трябва! - щото тази кола взема книжки (Валънтайн или Ескорт Паспорт, Бел 65-ца)
                          Това изречение ми напълни душата Не съм чел подобно в друг автофорум. И аз се абонирам за темата и чакам снимки, мултимедия, слухове и въобще всичко, което колегата сподели с нас.
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                          ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Направих едно нескопосано клипче на моето ГТВ в гаража. Днес няправих една вечерна разходка - минах към 21.00 часа през ОМВ на 202 , но не видях алфисти , купих си цигари и се прибрах. Там беше БМВ Алпината известна ми от друг раздел в форума
                            Ето клипчето на ГТВ-то ми
                            http://www.youtube.com/watch?v=rDr6T4efxY0
                            Ето и на малкото шестаче по старо клипче:
                            http://www.youtube.com/watch?v=qZJwYUTGdCc
                            Сори за качеството - ама усилете звука щото записващите устройства не са качествени

Comment

• От 0.40 до към 0.46 направо ме побиха тръпки, уникален звук .
                              P.S. Към колегата "кучето" добре дошъл в сектата на непрактичните автомобили .
                              Last edited by SGB; d.m.y г., 14:23.

Comment

.......Снимки,както казват по хамериканските филми,очаквайте скоро.Днес я капарирах,в сряда я вземам......
                                Какво стана ? Взе ли колата ?

Чакаме да я покажеш, аз тази вечер направих малка разходка на моята
                                http://www.youtube.com/watch?v=L0oo52_DVE8

Comment

Working...
                                X